Bogreolen på Gregario

Cykelbøger

Bogreolen

De seneste
Vi anbefaler

 CykelbogForfatter 
Anquetil – Helt Alene (2018)Paul FornelKøb bogen*
Colombia Es Pasion! (2020)Matt RendellKøb bogen*
Domestique (2014)Charly WegeliusKøb bogen*
Engang Var Jeg Jesper Skibby (2021)Tonny VormKøb bogen*
Fallen Angel (2010)William FotheringhamKøb bogen*
Slaying the Badger (2012)Richard MooreKøb bogen*
The Badger (2016)William FotheringhamKøb bogen*
The Death of Marco Pantani (2015)Matt RendellKøb bogen*
Vi var unge og ubekymrede (2016)Laurent FignonKøb bogen*
 Denne side indeholder reklamelinks*.

Selvbiografier

Bag om rytteren

Tour de France-bøger

Tour-læsning
Anmeldelser

Flere cykelbøger

Alle de skæve

Andre cykelbøger

Annoncer
Hvorfor?

Cykelbøger på Gregario.dk

CykelbøgerVi elsker cykelbøger på Gregario.dk. Så meget at vi ofte ender med at skrive om dem i form af boganmeldelser. Det gør vi, fordi folkene bag Gregario selv læser mange cykelbøger, og dermed er det oplagt at skrive om – det er kernen bag siden: Vi skriver om det, der interesserer os.

På denne side kan du finde en oversigt over alle de cykelbøger, vi har anmeldt i tidens løb. Du vil ikke opleve, at bøgerne er rangeret efter stjerner eller karakterer, for det bruger vi ikke i vores anmeldelser. I stedet er de dato-sorteret, så de nyeste anmeldelser fremgår først. I hver anmeldelse sørger vi for at præcisere, hvad der fungerer særdeles godt i den enkelte cykelbog – men også hvad der ikke fungerer optimalt. På den måde kan man som læser selv vurdere om bogen er interessant for en.

Det er nemlig meget subjektivt, hvad der gør en god cykelbog. Nogle foretrækker en god selvbiografi, mens andre hellere vil læse gode cykelbøger om Tour de France. Og så er der dem, der allerhelst vil have cykelbøger, der omhandler skyggesiderne af sporten. Det er alt sammen fint nok, men det betyder også, at det ikke ville være fair at sammenligne dem.

Vi har et samarbejde med blandt andre Saxo.com* og Bog og Idé*, et såkaldt affliate-samarbejde. Det betyder, at hver gang du køber noget hos dem via vores links, får vi en lille procentdel af købet i indtægt. Det bliver ikke dyrere for dig, men til gengæld hjælper det Gregario med at dække diverse omkostninger, der er forbundet med at drive sitet. De forskellige reklamelinks vil altid være markeret med en stjerne.

Mange af bøgerne modtager vi også fra diverse forlag med henblik på at anmelde dem. Vi vil altid anmelde en cykelbog, men vi gør det uden krav om positiv anmeldelse.

Få vores optakter i indbakken

Samt eksklusive mail-optakter til udvalgte løb
* skal udfyldes

Få en mail forud for de vigtigste etaper, deltag i eksklusive konkurrencer og modtag eksklusive optakter – alt sammen ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Vi sender cirka to nyhedsbreve om måneden. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet igen.