Test dig selv: Hvor meget ved du om cykelcross?

Vintermånederne er lig med cykelcross, og cykelcross er lig med suveræn underholdning. Sportens popularitet er større end nogensinde før i Danmark. Men hvor meget ved du egentligt om sporten? Tag vores lille cykelcross-quiz og test din viden af.

Vintermånederne er lig med cykelcross, og cykelcross er lig med suveræn underholdning. Sportens popularitet er større end nogensinde før i Danmark. Men hvor meget ved du egentligt om sporten? Tag vores lille cykelcross-quiz og test din viden af. Quizzen finder du længere nede på siden.

Cykelcross er ikke kun stødt stigende i popularitet i Danmark. Det er også én af grundpillerne på Gregario.dk, netop fordi sporten er uhyre interessant. Der køres stort set altid fra start til slut. Derfor kan du også blive klogere på løbene via vores mange optakter til cykelcross-løbene.

Nå, nok om det. Det er jo ikke derfor, du er herinde. Herunder finder du vores cykelcross-quiz.

1. Sven Nys er én af de største nogensinde. Hvor mange gange vandt han elite-VM?
2. I januar 2013 var World Cuppen forbi Rom. Hvilken rytter endte IKKE på podiet i U23-løbet?
3. Niels Albert var blandt de bedste i sporten, da han trak sig tilbage i 2014 som blot 28-årig. Hvad var årsagen til karriestoppet?
4. Zdenek Stybar var en stor cykelcross-profil med adskillige VM-titler i bagagen før han blev landevejsrytter. Men hvor mange gange nåede han at vinde World Cuppen?
5. Hvem er alletiders mest vindende damerytter i VM-sammenhæng?
6. Hvilken rytter vandt junior-VM i 2015 i Tabor, Tjekkiet?
7. Mathieu van der Poel vandt VM i Bogense i 2019, men hvem vandt generalprøven på samme rute i World Cuppen i 2017?

Hint: Mange af svarene på vores cykelcross-quiz kan findes på statistiksiden Cyclocross24.com, der er fuldstændig uundværlig som cykelcross-fan.

Kommentarer

Få vores optakter i indbakken

Samt eksklusive mail-optakter til udvalgte løb
* skal udfyldes

Få en mail forud for de vigtigste etaper, deltag i eksklusive konkurrencer og modtag eksklusive optakter – alt sammen ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Vi sender cirka to nyhedsbreve om måneden. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet igen.