Den store 2020-quiz: Hvor godt husker du vanvidsåret?

Alt var anderledes i 2020. Virussen lukkede sporten fuldstændig ned i en periode, og i lang tid så det ikke ud til, at vi fik en sæson. Det gjorde vi dog i den grad. Men hvor godt husker du den? Tag vores quiz og find ud af det.

Quiz: Intet var som det plejede i 2020. Coronavirussen lukkede det meste af verden ned, også cykelsporten, og da rytterne vendte tilbage til deres cykel, var der fuld fart over hele Europa. Rekordmange cykelløb blev tilbagelagt på ganske kort tid. Hele kalenderen blev presset sammen, og mange store løb overlappede.

Følg os på
Facebook

Det kan måske være svært at huske det hele. For indimellem de mange løb, skete der også mange andre ting. Husker du for eksempel hele episoden, der illustreres på det her billede?

Quiz: Hvorfor er det her billede med i artiklen?

Hint: Hvis ikke, så skal du måske lige researche før du tager quizzen.

Hvor godt husker du egentligt 2020? Det kan du teste i vores store 2020-quiz, der består af 20* spørgsmål. Nogle af spørgsmålene er de klassiske “hvem vandt …”, mens andre spørgsmål slår ned på konkrete episoder i løbet af sæsonen. Nogle spørgsmål er lidt skæve, mens andre er ret ligetil.

Nogle spørgsmål kan nemt besvares ved et kig på Pro Cycling Stats eller en hurtig google-søgning, mens andre kræver mere. Men det er bestemt muligt at besvare alle 20* spørgsmål korrekt. Du kan starte herunder.

Om quizzen
Quizzen er delt op i tre dele. Du starter ved at klikke på knappen "Videre". Når du er færdig med de tre dele, finder du ud af hvordan du har klaret det, samt hvor hurtigt du har klaret det.

Du kan finde flere quizzer i dens rette kategori.

  • OBS! Tidligere var der 21 spørgsmål – ét af dem viste sig at indeholde en fejl. Eller rettere: spørgsmålet var baseret på en spansk aprilsnar fra d. 28. december. Vi faldt lige i.

Kommentarer

Abonnér
Send notifikationer om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Få vores optakter i indbakken

Samt eksklusive mail-optakter til udvalgte løb
* skal udfyldes

Få en mail forud for de vigtigste etaper, deltag i eksklusive konkurrencer og modtag eksklusive optakter – alt sammen ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Vi sender cirka to nyhedsbreve om måneden. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet igen.