Tour de France Managerspil 2021: Garanteret præmiepulje på 185.906 kr

Hos vores samarbejdspartner, Zweeler, kan du deltage i en kæmpe konkurrence til Tour de France 2021 med en præmiepulje på mere end 185.000 danske kroner.

Tour de France står for døren, og du kan vinde store pengepræmier hos vores partner, Zweeler*. I deres store Tour de France-managerspil er der samlet set præmier for mindst 185.000 danske kroner.

Du skal blot udvælge de 15 ryttere, du tror mest på i årets Tour de France, samt 3 reserver, der står klar til at træde ind, hvis andre fra dit hold forsvinder, og så kan du dagligt holde øje med hvordan de præsterer i årets Tour de France. Jo bedre de gør det i virkeligheden, jo bedre klarer dit managerhold sig på Zweeler.

Du kan med fordel bruge optakterne på Gregario til inspiration, når du skal sætte dit hold. Vi kommer med optakter til alle fire trøjer samt samtlige etaper forud for årets Tour de France.

Førstepræmien er i skrivende stund på 18.590 kroner. Der er præmier til de 301 bedst placerede i det endelige klassement, ligesom der er daglige præmier på hver etape. Der er også en stor pengepræmie på mere end 20.000 kroner til den person, der kan lave et hold, der scorer præcis 0 point, når feltet har overstået etapen til Paris.

Hvorfor spille Fantasy Tour de France?

  • Dit engagement i cykelsporten vil stige. Det er ikke kun en rytter, men 20 ryttere der skal præstere for dig.
  • For kun 74,36 kr. vil du få mange timers ekstra underholdning før starten på løbet og endnu flere timers underholdning gennem hele Critérium du Dauphiné!
  • Hvis du slår de andre spillere (der er 301 præmier i det samlede klassement), kan du vinde gode pengepræmier (Førstepræmien er min. 18.590 kr.)

Dyst mod Gregario

Gregario har oprettet en privatliga til årets Tour de France-spil hos Zweeler.

Vi sætter to Gregario-kopper på højkant: ét til vinderen af ligaen, mens vi trækker lod blandt alle de deltagende om det andet kop.

Sådan deltager du:

  • Opret en konto hos Zweeler* og deltag i Tour de France-spillet, der koster 74,36 kroner
  • Sæt dit hold bestående af 15 ryttere samt 5 reserver
  • Find privatligaen “Gregario.dk”
  • Indtast koden til ligaen: cunego
  • Send dit Zweeler-brugernavn i en mail via kontakt-siden før spilstart. Det er et krav for at være med i kampen om kopperne.
  • Alle, der sender sit brugernavn, deltager i lodtrækningen om et Gregario-kop.
  • Vinderen af ligaen vinder et Gregario-kop.

Kommentarer

Abonnér
Send notifikationer om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Få vores optakter i indbakken

Samt eksklusive mail-optakter til udvalgte løb
* skal udfyldes

Få en mail forud for de vigtigste etaper, deltag i eksklusive konkurrencer og modtag eksklusive optakter – alt sammen ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Vi sender cirka to nyhedsbreve om måneden. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet igen.