Konkurrence: Vind “Engang var jeg Jesper Skibby”

Nu har du alletiders chance for at vinde den aktuelle cykelbog "Engang var jeg Jesper Skibby". Gregario har nemlig fået et eksemplar af bogen til konkurrencebrug.

Politikens Forlag har været så gavmilde at give et eksemplar af Engang var jeg Jesper Skibby til denne konkurrence. Bogen er blevet udgivet for nyligt, og skrevet af Tonny Vorm i samarbejde med Jesper Skibby. Bogen fokuserer på personen Jesper Skibby, både igennem Skibbys professionelle karriere, men så sandelig også efter at karrieren sluttede.

Politikens Forlag

Alt du skal gøre, for at deltage i konkurrencen, er at sige ja tak til at modtage Gregarios nyhedsbrev. Det kan du gøre i formularen herunder.

Bare rolig: Vi udsender ikke nyhedsbrevet særligt ofte, men derimod kun før de største løb og etaper, når vores optakt er klar. Dermed kan du altid holde dig opdateret før de allerstørste løb. Det drejer sig kun om 2-4 nyhedsbreve om måneden.

Forlagsbeskrivelse

Engang var jeg Jesper Skibby er et indgående portræt af et komplekst menneske, som vi alle har mere tilfælles med, end vi tror, og dertil en stærk og velskrevet sportskrønike.

Jesper Skibby er en af landets mest populære og vindende cykelryttere. Vi lærte ham at kende som den sjove fyr, der altid stod klar med en kæk replik til tv-seere og journalister efter de udmarvende Tour-etaper og i første sæson af Vild med dans. Men bag facaden gemte sig en rastløs og usikker dreng, der tørstede efter farens anerkendelse og kæmpede med mindreværd, pillemisbrug og præstationsangst. Efter karrieren ventede den helt store nedtur og en årelang kamp for at finde sig selv i en tilværelse uden for cykelsportens faste rammer.

Engang var jeg Jesper Skibby går forfatteren Tonny Vorm på jagt efter sandheden om mennesket bag masken. Hvem er Jesper Skibby i virkeligheden? Hvad drev ham til den slidsomme træning og mod målstregen i de store etapeløb? Hvorfor blev han udfordret efter cykelkarrieren? Hvad sker der i hovedet på en topidrætsmand, når han mister sin sport?

Venner, familie og tidligere kolleger fortæller om deres indtryk af Jesper Skibby, der selv ærligt beretter om sejre og skuffelser på landevejen og den kærlighed, der i dag er fundamentet i hans hverdag.

Engang var jeg Jesper Skibby er ud over samtaler med hovedpersonen selv baseret på interviews med en række tidligere cykelryttere som Brian Holm og Jens Veggerby

Konkurrencebetingelser

  • Konkurrencen løber frem til den 21. maj klokken 18:00.
  • Alle, der er tilmeldt nyhedsbrevet på dette tidspunkt, deltager i lodtrækningen om ét eksemplar af bogen “Engang var jeg Jesper Skibby”.
  • Er man allerede tilmeldt nyhedsbrevet, er man automatisk med i lodtrækningen.
  • Det er ikke tilladt at deltage med flere mailkontoer for at øge sin chance i lodtrækningen.
  • Vinderen af konkurrencen annonceres i et nyhedsbrev, der udsendes samme aften.
  • Man er altid velkommen til af afmelde sig nyhedsbrevet. Gør man det før den 21. maj klokken 18:00 deltager man ikke i konkurrencen.

Kommentarer

Abonnér
Send notifikationer om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Få vores optakter i indbakken

Samt eksklusive mail-optakter til udvalgte løb
* skal udfyldes

Få en mail forud for de vigtigste etaper, deltag i eksklusive konkurrencer og modtag eksklusive optakter – alt sammen ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Vi sender cirka to nyhedsbreve om måneden. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet igen.