Ny artikelserie spår 2021-sæsonens store gennembrud

2020 var en spøjs, spøjs sæson. Corona-virussen lammede cykelsporten, akkurat som den gjorde det med resten af verden. Ikke desto mindre lykkedes det løbsarrangørerne at afvikle både Giro d’Italia, Tour de France og Vuelta a España. Det hele blev presset ind i kalendernes sidste måneder, hvilket gav et hektisk program.

Men det var ikke uden omkostninger. For mens de største løb blev afholdt efter planen, så var mange mindre løb ikke lige så heldige. Således var der ikke mange U23-løb, der blev afholdt, og dermed har mange unge ryttere ikke foldet vingerne ud endnu. Alligevel har WorldTour-holdene hamstret rigeligt af de unge talenter, for hvem vil ikke gerne have fingrene i den næste superstjerne?

Hos Gregario.dk varmer vi op til den kommende sæson med en længere artikelserie. Over den næste måned vil vi jævnligt udgive artikler, hvor vi kigger nærmere på nogle af de ryttere, vi tror står over for et gennembrud. Stort som småt.

Det er ikke nødvendigvis kun unge ryttere, der finder vej til artikelserien. I nogle tilfælde handler et gennembrud bare om at få muligheden for at køre for sig selv. Fælles for de ryttere, der optræder i vores artikelserie, er at vi forventer, at de scorer flere resultater, end de gjorde året forinden – eller sagt lidt simplere: at de opnår flere ProCyclingStats-point i 2021 end de gjorde i 2020.

Når året er slut, følger vi op på vores udvalgte ryttere. Den første artikel falder allerede i næste uge med en ung, spændende rytter, der allerede i 2020 var godt i gang med at udfolde sit store potentiale.

Artikler i serien

Kommentarer

Abonnér
Send notifikationer om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Få vores optakter i indbakken

Samt eksklusive mail-optakter til udvalgte løb
* skal udfyldes

Få en mail forud for de vigtigste etaper, deltag i eksklusive konkurrencer og modtag eksklusive optakter – alt sammen ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Vi sender cirka to nyhedsbreve om måneden. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet igen.