Optakter

Landevej
Jesper Carstens

Optakt: Tour de Suisse – 8. etape

Sidste chance for at lave ændringer i klassementet er på 8. etape af Schweiz Rundt. Tre hårde stigninger skal passeres.

Optakt: Tour de Suisse – 7. etape

Andreas Kron sikrede sig karrierens foreløbige største triumf på sjette etape af Tour de Suisse. Rui Costa passerede stregen først, men blev efter en irregulær sprint diskvalificeret af løbsjuryen, og Kron blev efterfølgende udråbt som vinder.

Læs optakten »

Optakt: Tour de Suisse – 6. etape

Richard Carapaz viste sig stærkeste da ecuadorianeren snød Jakob Fuglsand for etapesejren, og samtidig nuppede løbets førertrøje. Løbets øvrige klassements favoritter kom i mål 39 sekunder efter vinderen.

Læs optakten »

Optakt: Tour de Suisse – 5. etape

Efter at være blevet henvist til andenpladsen på den indledende enkeltstart, fik Stefan Bissegger oprejsning med udbrudssejren på 4. etape. Hjemmebanefavoritten henvist i en regnfuld spurt Benjamin Thomas og Joey Rosskopf til de sekundære placeringer.

Læs optakten »

Optakt: Tour de Suisse – 3. etape

En våd dag i Schweiz, endte med sejr til Mathieu van der Poel. Den hollandske stjerne sejrede efter en eksplosiv finale, hvor han snød konkurrenter med et veltimet angreb på den afsluttende nedkørsel.

Læs optakten »

Optakt: Tour de Suisse – 2. etape

De to hjemmebanefavoritter levede op til forventninger på løbets indledende enkelstart. Stefan Küng og Stefan Bissegger var ganske enkelt et niveau over resten af feltet på trods af våde veje da de satte deres tider. I sidste ende løb Stefan Küng med sejren og kan iføre sig løbets første førertrøje.

Læs optakten »

Optakt: Tour de Suisse – 1. etape

Søndag slutter Criterium du Dauphine, men heldigvis får vi endnu en uge med cykling i verdensklasse, da søndagen også markerer starten på Tour de Suisse. Efter at corona-pandemien tvang arrangørerne til at aflyse i løbet i 2020, er den schweiziske rundtur heldigvis tilbage på sin vante plads i kalenderen i år.

Læs optakten »

Få vores optakter i indbakken

Samt eksklusive mail-optakter til udvalgte løb
* skal udfyldes

Få en mail forud for de vigtigste etaper, deltag i eksklusive konkurrencer og modtag eksklusive optakter – alt sammen ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Vi sender cirka to nyhedsbreve om måneden. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet igen.