Sæt et managerhold til Tourens 2. uge og vind penge

Zweeler har daglige managerspil til Tour de France. Du kan også sætte et hold til løbets anden uge frem mod næste hviledag.

Zweeler* har åbnet for oprettelse af managerhold til både 10. etape af Tour de France 2021 samt for deres managerhold til hele den 2. uge af Tour de France.

Her gælder det om at sætte et hold bestående af de ryttere, du tror får en hovedrolle i løbets anden uge. Det er en uge, der byder på blandt andet to ture over Mont Ventoux, men også sprinterne kommer i ilden – allerede på 10. etape. Det gælder dermed om at sætte et meget varieret Tour-hold.

Hvad er Zweeler?

Zweeler* er en side, hvor man kan lave managerhold til cykelløb, fodboldkampe og -turneringer og meget andet sport. Faktisk dækker de langt de største store sportsbegivenheder. Mod et lille indskudsbeløb kan man oprette et hold og deltage i kampen om pengepræmier.

Zweeler benytter sig af flere forskellige formater: I nogle managerspil skal man udvælge et antal ryttere på baggrund af et budget, mens de i andre spil er inddelt i niveauer, hvor man vælge et par stykker i hver kategori. Det fremgår tydeligt hvordan spillets format er, inden man betaler for et hold.

Zweeler har en dansk spillelicens, og du skal naturligvis være over 18 år, før du må spille med hos dem.

For hver læser af Gregario, der opretter sig hos Zweeler igennem vores links, får vi et lille økonomisk bidrag, der er med til at sikre den videre drift af Gregario.

Kommentarer

Abonnér
Send notifikationer om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Få vores optakter i indbakken

Samt eksklusive mail-optakter til udvalgte løb
* skal udfyldes

Få en mail forud for de vigtigste etaper, deltag i eksklusive konkurrencer og modtag eksklusive optakter – alt sammen ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Vi sender cirka to nyhedsbreve om måneden. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet igen.