19. etape af Tour de France 2021

19. etape

Mourenx-Libourne

Længde: 207 kilometer

Højdemeter: 1.224 meter

Etapetype: Flad

På trods af at etapen forinden var en hård klassementsetape, ja, så er 19. etape af Tour de France 2021 anderledes rolig. Det er nemlig en relativt flad etape, der strækker sig over 207 kilometer.

Vi er i løbets absolutte sidste uge, rytterne er ved at være trætte, og der er nok ikke mange, der er specielt interesseret i at køre en 207 kilometer lang transportetape – for det er, hvad det her er. Det kan betyde, at udbruddet har en pæn chance for at stikke af, særligt hvis sprinterhierarkiet er banket alt for meget på plads – ingen hold ønsker at hjælpe en suveræn sprinter med at servere spurten på et sølvfad.

Brug din viden og dyst med hos
Zweeler

Her før Tour de France går i gang, hælder jeg til at etapen ender i en massespurt, men jeg anerkender også at et udbrud nemt kan løbe af med sejren, særligt hvis stærke folk udnytter den kuperede indledning til at stikke afsted. Det er nødvendigt at “læse løbet” før man kan tage en reel vurdering.

Få vores optakter i indbakken

Samt eksklusive mail-optakter til udvalgte løb
* skal udfyldes

Få en mail forud for de vigtigste etaper, deltag i eksklusive konkurrencer og modtag eksklusive optakter – alt sammen ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Vi sender cirka to nyhedsbreve om måneden. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet igen.