4. etape af Tour de France 2021

4. etape

Redon-Fougères

Længde: 150,4 kilometer

Højdemeter: 1.384 meter

Etapetype: Flad

Sprinterne havde ikke mange chancer på de to første etaper af Tour de France 2021, men her på 4. etape får de endnu en chance. I al fald er det en forholdsvist flad etape, der bør ende i en massespurt, når rytterne kommer til Fougères.

For nok er der stigninger undervejs, men vi er ude i at det er så nemme småbakker, at det næppe registreres på den anden side af tv-skærmen. Nej, det vil være en stor overraskelse, hvis ikke denne etape ender i en massespurt.

Finalen i Fougères er ganske lige til og uden de store udfordringer. Dermed er der lagt op til en helt klassisk massespurt. Husker man også på at sprintere er ryttere, der i høj grad leverer af momentum, kan man kigge på 3. etapes afslutning for inspiration til denne etape – de kan hurtigt ende med at se nogenlunde identiske ud.

Brug din viden og dyst med hos
Zweeler

Er der slet ingen chance for at massespurten misser? Tjoeh: der er en lille chance. I al fald er der steder på ruten, hvor landskabet er åbent. Det vil sige, at hvis vinden blæser i den rigtige retning og med den rette styrke, kan der potentielt opstå sidevindskørsel. I det tilfælde vil det primært være sprinterne, der rammer den forreste vifte, men det ville kunne ødelægge den forventede massespurt.

Ellers? Nej. Den her etape ender i en massespurt.

Få vores optakter i indbakken

Samt eksklusive mail-optakter til udvalgte løb
* skal udfyldes

Få en mail forud for de vigtigste etaper, deltag i eksklusive konkurrencer og modtag eksklusive optakter – alt sammen ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Vi sender cirka to nyhedsbreve om måneden. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet igen.