14. etape af Tour de France 2021

14. etape

Carcassonne-Quillan

Længde: 183,7 kilometer

Højdemeter: 2.878 meter

Etapetype: Kuperet

14. etape af Tour de France kaster feltet ud i en kuperet udfordring. Over 183,7 kilometer skal rytterne i alt passere fem kategoriserede stigninger og i alt 2.878 højdemeter.

Det er ikke en dag, hvor klassementsrytterne spiller ud, men det er helt sikkert en dag, hvor alle lykkeriddere vil forsøge at ramme udbruddet. Det ligner en oplagt dag for udbruddet.

Stigningerne, der er på ruten, er hårde, men ikke hårde nok til at lave den stor forskel imellem klassementsrytterne. Og de er placeret for langt fra stregen, så der er nok ikke nogen, der for alvor vil gøre det vilde.

Derfor ender det sandsynligvis med at et udbrud tager sejren.

Brug din viden og dyst med hos
Zweeler

Her skal man først og fremmest kigge mod formstærke ryttere. Dernæst er det væsentligt at finde gode allround-ryttere, der både kan klatre, men som også kan det andet: køre udefra, køre alene og evt. spurte. I en finale som denne er det ikke usandsynligt at flere ryttere kommer til stregen samtidigt.

Det er med andre ord en etape, hvor 100 ryttere kan vinde.

Få vores optakter i indbakken

Samt eksklusive mail-optakter til udvalgte løb
* skal udfyldes

Få en mail forud for de vigtigste etaper, deltag i eksklusive konkurrencer og modtag eksklusive optakter – alt sammen ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Vi sender cirka to nyhedsbreve om måneden. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet igen.