16. etape af Tour de France 2021

16. etape

Pas de la Case-Saint-Gaudens

Længde: 169 kilometer

Højdemeter: 3.252 meter

Etapetype: Kuperet

Efter en velfortjent hviledag skal Tour de France-feltet forlade Andorra igen. Det sker på 16. etape af Tour de France 2021, hvor feltet kører fra Pas de la Case til Saint-Gaudens.

Etapen er 169 kilometer og med tre stigninger undervejs, er det er en etape, hvor man skal kunne klatre.

Det er også en etape, hvor alt kan ske. Det er nemt at forestille sig et udbrud kører afsted i løbet af de første 54 kilometer og derefter kæmper om sejren i Saint-Gaudens.

Det er dog heller ikke helt utænkeligt at en klatrestærk sprinter – eller en afslutningsstærk puncheur – vil forsøge at samle det til sidst. Jeg tror dog, at det smarteste på denne etape vil være, at alle, der har forhåbninger om at vinde etapen, går med i dagens udbrud – jeg hælder mest til at udbruddet hælder hjem.

Brug din viden og dyst med hos
Zweeler

Rigtig meget afhænger dog af hvordan løbet er blevet kørt indtil videre og hvordan løbssituationen ser ud. Én ting er dog sikker: Klassementsrytterne kommer næppe til at gøre alverden på den her etape. Dertil er den for nem.

Få vores optakter i indbakken

Samt eksklusive mail-optakter til udvalgte løb
* skal udfyldes

Få en mail forud for de vigtigste etaper, deltag i eksklusive konkurrencer og modtag eksklusive optakter – alt sammen ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Vi sender cirka to nyhedsbreve om måneden. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet igen.