20. etape af Tour de France 2021

20. etape

Libourne-Saint-Émilion

Længde: 30,8 kilometer

Højdemeter: 239 meter

Etapetype: Enkeltstart

20. etape af Tour de France 2021 er måske løbets vigtigste etape. I al fald én af dem. Her skal rytterne nemlig ud i en kamp mod uret. Ene og alene i en kamp mod sig selv – og mod alle konkurrenterne.

20. etape er en 30,8 kilometer lang enkeltstart, der mestendels foregår på flade veje fra Libourne til Saint-Emilion. Med blot 239 højdemeter er det afgjort en enkeltstart, der passer bedst til de tempostærke specialister, og selvom klassementsrytterne ofte nyder godt af deres restitueringsevner i den sidste uge af løbet, så bliver sejren nok et anliggende for de rene specialister.

Brug din viden og dyst med hos
Zweeler

Enkeltstarten her er sidste chance for at ændre i klassementet. I 2020-udgaven af løbet var det på den afsluttende enkeltstart, at der blev vendt op og ned på klassementet, da Tadej Pogacar overhalede Primoz Roglic i en mindeværdig enkeltstart.

Det var afgjort specielt – og nok ikke nødvendigvis noget der sker så hyppigt. Efter en del bjergetaper er det ikke sikkert, at klassementet er specielt tæt.

Få vores optakter i indbakken

Samt eksklusive mail-optakter til udvalgte løb
* skal udfyldes

Få en mail forud for de vigtigste etaper, deltag i eksklusive konkurrencer og modtag eksklusive optakter – alt sammen ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Vi sender cirka to nyhedsbreve om måneden. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet igen.