6. etape af Tour de France 2021

6. etape

Tours-Châteauroux

6. etape

Længde: 160,6 kilometer

Højdemeter: 928 meter

Etapetype: Flad

Dagen efter enkeltstarten får klassementsrytterne en halv hviledag, når 6. etape på papiret ligner en massespurt. Etapen, der starter i Tours og slutter i Châteauroux små 160 kilometer senere indeholder under 1.000 højdemeter, og der er således ikke nogle forhindringer, der skulle skabe splittelser i feltet.

Sidevinden burde heller ikke være et stort tema på denne etape, om end det er farligt at afskrive det 100 %. Til gengæld bliver der nok rig mulighed for at opleve de mange flotte slotte, der findes på strækningen – det kan vel også noget.

Brug din viden og dyst med hos
Zweeler

Alt skal selvfølgelig ikke være voldsomt nervepirrende hele tiden.

Og hvis der er noget, vi har lært af sporten de seneste par år, så er det at intet er afgjort på forhånd. Jeg vil dog i det her tilfælde vurdere, at der er 99 % sandsynlighed for at etapen ender i en massespurt.

I finalen er der et skarpt sving før rytterne er på et langt, lige opløb, hvor der bør være rig mulighed for at skrue farten i vejret.

Få vores optakter i indbakken

Samt eksklusive mail-optakter til udvalgte løb
* skal udfyldes

Få en mail forud for de vigtigste etaper, deltag i eksklusive konkurrencer og modtag eksklusive optakter – alt sammen ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Vi sender cirka to nyhedsbreve om måneden. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet igen.