Optakt til VM: Quiz om World Cup-sæsonen

World Cup-sæsonen for 2020-21 er netop afsluttet. Men hvor godt husker du egentligt de fem løb, der blev kørt i den corona-komprimerede sæson?

Med udsigten til et verdensmesterskab i Oostende om mindre end en uge, er vi så småt gået i gang med at forberede os til begivenheden. Foruden optakter til både herrernes og damernes løb, kommer der også lidt andet lir.

Såsom denne quiz. Via otte spørgsmål kigger vi lidt nærmere på den World Cup-sæson, der netop er blevet afholdt. Det blev til fem løb. World Cuppen blev vundet af Lucinda Brand hos damerne og af Wout van Aert hos mændende. Men hvad skete der ellers?

Det er en simpel quiz, der primært kigger nærmere på hvem der vandt de enkelte løb. Ja, det kan hurtigt bevares ved at google lidt. Men test lige dig selv: hvor meget husker du egentligt fra sæsonen?

Tag quizzen herunder:

World Cup-sæsonen startede i tjekkiske Tabor. Hvem vandt eliteherrernes løb?
World Cup-løbet i Tjekkiet adskilte sig fra de øvrige World Cup-løb. Hvordan?
World Cuppen i Namur dannede rammen om det første møde mellem Wout van Aert og Mathieu van der Poel i denne sæson. De endte begge på podiet. Men sammen med hvem?
Dendermonde var det næste løb på World Cuppen. Hvad var unikt for det løb?
Det næste World Cup-løb faldt et par dage efter nytår i Hulst. Lucinda Brand havde hos kvinderne vundet de tre første afdelinger. Hvem brød hendes stime i Hulst?
Hvilke to ryttere vandt sidste World Cup-afdeling i Overijse?
Wout van Aert endte med at vinde World Cuppen. Hvor mange gange har han vundet i alt?
Hvis der havde været en U23-ranglist hos damerne, hvem havde så vundet baseret på deres eliteresultater?

Kommentarer

Abonnér
Send notifikationer om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Få vores optakter i indbakken

Samt eksklusive mail-optakter til udvalgte løb
* skal udfyldes

Få en mail forud for de vigtigste etaper, deltag i eksklusive konkurrencer og modtag eksklusive optakter – alt sammen ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Vi sender cirka to nyhedsbreve om måneden. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet igen.