Zweeler: Vind penge på managerspil året rundt

Hos Zweeler kan du deltage i managerspil til store såvel som små cykelløb samt cykelcrossløb året rundt.

Hos Gregario har vi fået en partner i form af Zweeler* – og det er en partner, der giver rigtig god mening for en side som vores. Hos Gregario specialiserer vi os i at skrive optakter til diverse cykelløb, og hos Zweeler* kan du lave managerhold til størstedelen af de løb, vi dækker herinde.

Hvad er Zweeler?

Zweeler er en side, hvor man kan lave managerhold til cykelløb, fodboldkampe og -turneringer og meget andet sport. Faktisk dækker de langt de største store sportsbegivenheder. Mod et lille indskudsbeløb kan man oprette et hold og deltage i kampen om pengepræmier.

Zweeler benytter sig af flere forskellige formater: I nogle managerspil skal man udvælge et antal ryttere på baggrund af et budget, mens de i andre spil er inddelt i niveauer, hvor man vælge et par stykker i hver kategori. Det fremgår tydeligt hvordan spillets format er, inden man betaler for et hold.

Zweeler har en dansk spillelicens, og du skal naturligvis være over 18 år, før du må spille med hos dem.

For hver læser af Gregario, der opretter sig hos Zweeler igennem vores links, får vi et lille økonomisk bidrag, der er med til at sikre den videre drift af Gregario.

Kommentarer

Abonnér
Send notifikationer om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Få vores optakter i indbakken

Samt eksklusive mail-optakter til udvalgte løb
* skal udfyldes

Få en mail forud for de vigtigste etaper, deltag i eksklusive konkurrencer og modtag eksklusive optakter – alt sammen ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Vi sender cirka to nyhedsbreve om måneden. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet igen.